WELKO,M 
WELKOM


07-02-2021  Sneeuw Heel Nederland is wit. In het Noorden toch iets

minder dan werd verwacht. Maar toch sleetjes in de straat. De kinderen

genieten. en wij ook. 

En dan het idee dat we over ruim een maand al weer op de camping

bezig zijn, en de pannenkoekenwagen weer te voorschijn halen. Laat het

zonnetje dan z'n best maar doen. Maarrrr  nu nog genieten van de witte wereld. Buiten of Thuis......Warme groet van ons.
04-01-2021 Wij hopen dat jullie het jaar goed hebben kunnen afsluiten en weer met frisse moed het nieuwe jaar omarmen. Wij in elk geval wel, we zijn alweer met de voorbereidingen begonnen. Dat houdt in diverse uitdraaien voor de pannenkoekenkraam...openingstijden...assortiment.....ook het opknappen en herschrijven van reclameborden  dit alles voor wagen en terras. Het begint voorzichtig weer te kriebelen.  Alhoewel niet te snel Thuis zijn is ook fijn.

 21-12-2020

Lieve mensen.....Het is niet gemakkelijk dit jaar. We moeten er maar het beste van maken. Wij wensen jullie hoe dan ook hele FIJNE FEESTDAGEN

en een GEZOND, VEILIG, GELUKKIG EN GEZELLIG     2021

                WARME GROET VAN Robbie en Conny


1-12-2020

Nog 4 nachtjes slapen.....dan vieren we weer sinterklaasavond.

Het gaat allemaal wat anders in deze corona tijd. Toch wensen

wij jullie een gezonde fijne, gezellige en warme sinterklaas.Eind september was ons seizoen afgelopen.....maarrrr toen natuurlijk opruimen schoonmaken...zowel in en om de wagen als in en om de caravan. Toen ik (Conny) naar Leeuwarden om Chantel bij te staan  die toen nog moest bevallen....en Rob terug naar Laag Soeren om met de pannenkoekenwagen aan de slag te gaan....dit is het resultaat. een nieuw werkblad en balie.

 


13-11-2020...Wij zijn 19 oktober Oma en Opa geworden van een Kleinzoon Finn.


 
Bellen
Map
Info